گواهینامه ایزو برای صنایع غذایی

گواهینامه ایزو برای رستوران ها و هتل ها

ISO 22000 یک استاندارد شناخته شده بین المللی است که ترکیبی از روش ISO9001 در مدیریت ایمنی مواد غذایی و HACCP برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی در تمام سطوح است.این استاندارد نشان می دهد که چگونه یک سازمان می تواند توانایی خود را در کنترل خطرات ایمنی برای اطمینان از سالم بودن غذا نشان دهد.

ایمنی مواد غذایی یک نگرانی جهانی است. می توان آن را به عنوان یقین عملی تعریف کرد که آسیب یا بیماری ناشی از مصرف غذا نخواهد بود. ما طیف وسیعی از مقوله های ISO 22000 را در سراسر جهان تأیید می کنیم.

ISO 22000 توسط هر سازمانی در زنجیره تامین مواد غذایی قابل استفاده است. این استاندارد اصول سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی ( HACCP ) را که توسط کمیسیون Codex Alimentarius توسعه یافته است ، ادغام می کند. با استفاده از الزامات ممیزی ، برنامه HACCP را با برنامه های پیش نیاز و سایر الزامات سیستم ایمنی مواد غذایی ترکیب می کند.

صدور گواهینامه کنترل اتحادیه دارای گواهینامه معتبر جهانی در این استاندارد در طیف گسترده ای از دسته های زنجیره غذایی است. اینها شامل تولید غذا ، تولید خوراک ، ذخیره و توزیع یا تولید بسته بندی و مواد بسته بندی می شوند.

 

پیاده سازی ISO 22000 می تواند منجر به موارد زیر شود:

     بهبود مدیریت و ارتباطات.

     تضمین کیفیت ، قابلیت اطمینان و ایمنی.

     کاهش هزینه های برداشت یا فراخوان.

     بهبود شهرت و وفاداری به نام تجاری.

     اطمینان بیشتر در افشای اطلاعات

     بیماریهای ناشی از غذا کمتر

     مشاغل با کیفیت بهتر و ایمن در صنایع غذایی.

     استفاده بهتر از منابع

     کنترل موثرتر خطرات ایمنی مواد غذایی

     مدیریت سیستماتیک برنامه های پیش نیاز.

     مبنایی معتبر برای تصمیم گیری

     کنترل بر اولویت ها متمرکز شده است.

     با کاهش تکرار ، منابع را ذخیره می کند.

     برنامه ریزی بهتر ، تأیید پس از فرآیند کمتر.

     توسعه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

همانطور که تاریخ اخیر نشان داده است ، خطرات غذایی ذاتی همه قسمتهای زنجیره تامین مواد غذایی است ، از تولیدکنندگان اصلی ، پردازنده ها و توزیع کنندگان گرفته تا خرده فروشان و مصرف کنندگان و همه تامین کنندگان خدمات و مواد اولیه مرتبط. عدم مدیریت کافی تمام خطرات مربوطه می تواند منجر به بیماری ، مرگ ، سوء تغذیه و از بین رفتن شهرت برندها ، بخشهای صنعتی و دولتها شود.

شدت چنین پیامدهایی و دامنه زنجیره غذایی باعث شده است که متوجه شوند تأمین غذای سالم توسط هیچ سازمان یا بخشی به صورت جداگانه امکان پذیر نیست ، بلکه باید شامل تعهد همه سازمانهای دخیل در زنجیره غذایی باشد.

در پاسخ به این وضعیت ، و در تلاش برای هماهنگ سازی استانداردها و محدود کردن هزینه ، زمان و گاهی اوقات خواسته های بی دلیل ناشی از گسترش استانداردهای خصوصی ، ISO یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را ابداع کرد که برای همه مشاغل مرتبط در زنجیره غذایی قابل اجرا است ، نتیجه: ISO 22000 سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی - الزامات مورد نیاز برای هر سازمانی در زنجیره غذایی.

ISO 22000 سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی

ISO 22000 یک سیستم مدیریت سبک ISO را توصیف می کند که کاملاً با سیستم های مدیریت سنتی مبتنی بر ISO سازگار است ( ISO 9001 ؛ ISO 14001 ؛ ISO45001 ) و بر اساس زمینه های کلیدی مسئولیت مدیریت ، مدیریت منابع ، برنامه ریزی و تحقق محصولات ایمن و اعتبار سنجی ، تأیید و بهبود. اجزای اصلی این مناطق کلیدی در زیر شرح داده شده است:

مسئولیت مدیریت

تعهد از طریق سیاست های روشن و اهداف قابل اندازه گیری

برقراری ارتباط با همه اشخاص علاقه مند در سراسر زنجیره غذایی

مدیریت منابع

منابع مورد نیاز برای پیاده سازی و نگهداری سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

ارزیابی الزامات شایستگی کارکنان و نیازهای آموزشی

برنامه ریزی و تحقق محصولات ایمن

افزایش دامنه ارزیابی ریسک - تامین کنندگان و فعالیتهای برون سپاری شده

رویکرد ارزیابی ریسک باز ، علمی و مبتنی بر واقعیت برای تحلیل خطر

   رویکرد سه لایه شامل پیش نیازها ، پیش نیازهای عملیاتی و CCP ها و ایجاد تحقق پتانسیل سیستم های سازمان برای کنترل مناسب خطرات ایمنی مواد غذایی

اعتبار سنجی ، تأیید و بهبود

     نظارت ، جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها برای اطمینان از اثربخشی سیستم های مدیریت ایمنی اولیه و در حال اجرا

     بهبود مستمر اثربخشی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی

این چارچوب یک سازمان را ملزم به اتخاذ تصمیمات علمی مبتنی بر واقعیت در مورد خطرات ایمنی مواد غذایی و پیاده سازی سیستم های موثر و متناسب برای کنترل می کند.

اساس این فرایند ، توانمندسازی پرسنل برای ایجاد مالکیت و اطمینان کامل در سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که مخصوص پایگاه تامین کنندگان سازمان ، مواد اولیه ، فرآیندها و محصولات است. ترکیبی از توانمندسازی کارکنان ، یک مدل ارزیابی ریسک مبتنی بر واقعیت و تعهد مدیریت و منابع ، یک سیستم بی طرف و به رسمیت شناخته شده در سطح جهانی را فراهم می کند که سازمان ها را قادر می سازد تا ایمنی غذا را به طور موثر مدیریت کنند.

 

صدور گواهینامه ISO 22000

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بین المللی توسط ISO شناخته شده است.

ISO 22000 الزامات یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را از طریق اجرای برنامه های پیش نیاز و روش HACCP شرح می دهد. این مقاله به شناسایی ، تجزیه و تحلیل و کنترل خطرات فیزیکی ، شیمیایی ، بیولوژیکی و رادیولوژیکی می پردازد تا اطمینان حاصل شود که محصولات غذایی برای مصرف انسان ایمن هستند.

این استاندارد برای همه سازمانها قابل اجرا است ، عملیات آنها - صرف نظر از اندازه آنها - مربوط به صنایع غذایی است و بخشی از زنجیره غذایی هستند.

 

اخذ گواهینامه ایزو صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید.